MEDLEMSBERETNINGER

Bolette fortæller

Jeg fik som 13 årig konstateret skoliose, og det har siden fyldt en stor del af mit liv. Jeg var lige startet i syvende klasse, da min mor ved en tilfældighed opdagede min rygsøjles skævhed på 45 grader.

Læs mere...

Mit liv med skoliose

I november 2007, i en alder af 59 år, blev jeg opereret for min skoliose, en operation der forløb rigtig godt, og jeg er ret imponeret over, at det kan lade sig gøre at rette en 65 graders ryg op til 25 grader.  Men – jeg vil starte helt fra min barndom.

Læs mere...

Ung med Skoliose

Det er snart 10 år siden, jeg første gang hørte om ideopatisk Skoliose, og dengang havde jeg ikke troet, at det skulle komme til at betyde så meget for mit liv teenager og ung kvinde. Men virkeligheden var en anden end min illusion om, at rygskævheden ville forsvinde efter to år med boston-korsettet.

Læs mere...

En rigtig solstrålehistorie

Caroline fik i oktober 2005 konstateret skoliose og fik meget hurtigt et boston korset. Hun var kun 8 år gammel. Hendes skoliose var dengang 34 grader skæv.

Læs mere...

Nu tror de på mig!

Jeg er en pige på 17 år, som i juni 2002 fik stillet diagnosen: medfødt spondylolistese – en fremadglidning mellem 5. lændehvirvel og korsbenet. Jeg skulle opereres! Hvis én sådan ikke blev foretaget, var der stor risiko for lammelse fra livet og nedefter, da der var tale om en næsten 100 % fremadglidning!

Læs mere...

   
Dansk Skoliose Forening • dsf@skoliose.dk • Tlf. 22 28 59 92