BESTYRELSEN FOR DANSK SKOLIOSE FORENING 2018 - 2019


  

Formand

Sanne Kjeldsteen
9000 Aalborg
sanne@skoliose.dk

Sanne fik konstateret skoliose som 13-årig, hvorefter hun gik med Boston-korset i ca. to år. Hun blev opereret som 25-årig (juni 2014), hvor ryggen blev stivgjort fra T3-L3. Hun har brugt træning og yoga igennem hele sit forløb og har altid set skoliose som en positiv del af sin historie. 
Sanne er også facebook-redaktør og koordinator for Ung Weekend.

 


  

Næstformand

Henriette Schultz Hansen
9000 Aalborg
henriette@skoliose.dk

Henriette fik som 12-årig konstateret skoliose og gik med et Boston-korset i 1½ år. Hun blev opereret som 20-årig. Hun har det i dag rigtig godt, og holder smerter på et minimum ved hjælp af træning og Kranio-Sakral-Terapi.
Henriette er også med i bladudvalget.

 


  

Kasserer

Tina Vorgod Andresen
7100 Vejle
tina@skoliose.dk
 
Tinas datter har en skoliose, som blev opdaget, da hun var et år. Hun har en idiopatisk skoliose med en s-kurve på ca. 30/40 grader og er i dag i GBW-korset fra Dansk Skoliose Center. Hun er nu 6 år og går til rideterapi for at træne og styrke rygmusklerne.
 
 


  

Sekretær

Thyge Nygaard-Larsen
7100 Vejle
thyge@skoliose.dk

Thyge har en ubehandlet scheuermann og en ryg-opereret datter med skoliose i Boston korset-behandling.
Thyge er også kontaktperson til rygcaféerne.

 


  

Bestyrelsesmedlem

Lone Vad Aagaard
8210 Aarhus V
lone@skoliose.dk

Lone har en datter på 16 år, der fik konstateret skoliose som 12-årig. Hun har brugt natkorset i 1½ år uden effekt. I foråret 2016 fik hun et Cheneau, 23 timers, korset fra Gensingen i Tyskland og har efterfølgende også gået til holdtræning med Schroth-øvelser hos Scoliofys på Nørrebro og senere Risskov Fysioterapi i Aarhus.
Lone er med i bladudvalget.

 


  

Bestyrelsesmedlem

Lotte Dich Pedersen
7000 Fredericia
lotte@skoliose.dk
 
Lotte fik korsetbehandling i ca. to år, da hun var 15-16 år gammel. I 2013 blev hun opereret, og i dag har hun det rigtig godt med sin ryg, selvom det kræver træning og energi at holde den ved lige.
Lotte er redaktør af Rygsøjlen.

 


  

Bestyrelsesmedlem

Karen Ramsgaard
9260 Gistrup
karen@skoliose.dk

Karen har en ikke-opereret skoliose. Hun har klaret sig ved hjælp af bevægelseslære med alexanderteknik, træning i varmt vand og pilates.
Karen er foreningens hjemmeside-redaktør.

 


  

1. Suppleant

Rikke Elvin Baungaard
8700 Horsens
 

Rikke er mor til en datter på nu 13 år. Hun har været i behandling med natkorset i ca. 1,5 år og blev opereret første gang for  fire år siden. Hun har haft magnetstænger og blev i august 2017 opereret for forhåbentlig sidste gang og stivgjort.

  
 


  

2. Suppleant

Ingelise Koppel
8600 Silkeborg
ingelise@skoliose.dk
 
Lises s-formede skoliose blev opdaget, da hun var 18 år. Hun er ikke opereret, og nu er begge Cobb-vinkler ca. 60 grader. Lise har haft to gode fødsler, og hun har haft mange idrætstimer i folkeskolen.
Lise er koordinator for Voksen Weekend.
Dansk Skoliose Forening • dsf@skoliose.dk • Tlf. 22 28 59 92