DET ER SJOVT AT VÆRE FRIVILLIG I DANSK SKOLIOSE FORENING

“When kids volunteer it tells others that they don't have to be perfect or famous or even grown up to make a difference”
- Kalynn Dobos, age 7

Vi sveder, diskuterer og griner i et dynamisk samarbejde og lige pludselig opstår den røde tråd, et lys dukker op og det er tydeligt, hvordan alle kan se det for enden af tunnelen. Tegnebrættet skaber næsten sig selv, vi anerkender hinanden og projektet udfolder sig. Den store alsidighed gør det endnu mere tilfredsstillende, ideerne flyver om ørene på os. Jeg rykker længere og længere ud på kanten af stolen, en boblende fornemmelse breder sig og jeg kan pludselig mærke der er brug for netop mine kompetencer. Det er tydeligt at se entusiasmen brede sig, alle begynder at visualisere vi klapper hinanden på skuldrene og som ved et trylleslag står vi med det færdige produkt i hånden.
 
Jeg blev valgt ind i bestyrelsen som 20årig uden noget særligt kendskab til denne slags opgaver. Jeg blev hvervet af resten af bestyrelsen, og det vakte nysgerrighed hos mig. Jeg blev taget rigtig godt i mod, og inden jeg vidste af det, stod jeg med min første opgave i hånden. Der blev vist enorm tillid til, at jeg kunne klare det, og forløsningen var også ubeskrivelig, da opgaven var løst.
 
Man behøver altså ikke have kendskab eller særlige kompetencer, for at vores medlemmer kan mærke, der bliver gjort en forskel for netop dem. I virkeligheden er det vores medlemmer der besidder ideerne og drømmene, vi prøver bare at gøre det til en realitet. 
 
Skrevet af Eva Bach Christensen

 
Dansk Skoliose Forening • dsf@skoliose.dk • Tlf. 22 28 59 92