UNG WEEKEND 2012

Ung weekend var en succes blandt os 11 tøser, vi lærte utrolig meget af hinanden på ingen tid.

Da vi ankom, var stemningen meget anspændt, men under aftensmaden og vores ’runde’ (hvor vi fortalte, hvad vi ville om os selv, familie, venner, skoliose osv.) begyndte vi stille og roligt at løsne op. Josefine og Lene var rigtige gode til at ryste os sammen  den første aften. Og derfra var der ikke stille i tøsehytten.
 
Den næste morgen stod Lene for noget ’morgen udstrækning’, som hun selv lavede om morgenen. Det var dejligt at se, hvad man kunne gøre for at udstrække og træne ryggen.
 
De voksne havde sørget for noget aktivitet, hvor vi samtidig kunne bringe vores kreative side frem og lære hinanden endnu bedre at kende på kryds og tværs. Lidt senere på dagen var nogen ud at gå en tur, mens andre var hjemme i hytten.
Den samme aften (lørdag) havde Christian, Anitta og Josefine lavet bål, vi sad alle sammen rundt om bålet og hyggede med skumfiduser, slik sodavand og sange, og jeg synes, det var en af de hyggeligste aftener  i selskab med så mange dejlige tøser.  Senere var vi nogen som bare sad og snakkede, om alt mellem himmel og jord.
 
Søndag spiste vi morgenmaden sammen, og Anitta viste nogen af sine ryg øvelser, som vi kunne bruge, hvis vi ville. Efter det, var der nogen som spillede klaver, nogen spillede bordfoldbold, andre snakkede, vi havde det så hyggeligt. Men så skulle vi desværre hjem, det var hårdt at sige farvel til nogen, som er kommet til at betyde meget for en på blot 2 dage. Men vi holder kontakten,  hjælper hinanden, snakker med hinanden. Vi forstår hinanden, som ikke rigtig nogen andre gør.
Det har været en fantastisk oplevelse!
 
 Dansk Skoliose Forening • dsf@skoliose.dk • Tlf. 22 28 59 92