DSF bestyrelse 2018-19

Sanne Kjeldsteen
Formand

Sanne fik konstateret skoliose som 13-årig, hvorefter hun gik med Boston-korset i ca. to år. Hun blev opereret som 25-årig (juni 2014), hvor ryggen blev stivgjort fra T3-L3. Hun har brugt træning og yoga igennem hele sit forløb og har altid set skoliose som en positiv del af sin historie.
Sanne er også facebook-redaktør og koordinator for Ung Weekend.

9000 Aalborg
sanne@skoliose.dk

Lotte Dich Pedersen
Bestyrelsesmedlem

Lotte fik korsetbehandling i ca. to år, da hun var 15-16 år gammel. I 2013 blev hun opereret, og i dag har hun det rigtig godt med sin ryg, selvom det kræver træning  og energi at holde den ved lige.
Lotte er redaktør af Rygsøjlen.

7000 Fredericia
lotte@skoliose.dk

Karen Ramsgaard
Bestyrelsesmedlem

Karen har en ikke-opereret skoliose. Hun har klaret sig ved hjælp af bevægelseslære med alexanderteknik, træning i varmt vand og pilates.
Karen er foreningens hjemmeside-redaktør.

9260 Gistrup
karen@skoliose.dk

Tina Vorgod Andresen
Kasserer

Tinas datter har en skoliose, som blev opdaget, da hun var et år. Hun har en idiopatisk skoliose med en s-kurve på ca. 45/33 grader, da den var højest. Hun har siden hun var fire år brugt et GBW-korset fra Dansk Skoliose Center. Hun er nu seks år og på 26/26 grader, og naturligvis bruger hun stadig korset. Hun går til rideterapi for at træne og styrke rygmusklerne og er ellers en meget aktiv pige, der elsker at klatre og hænge på hovedet – med korset.

7100 Vejle

tina@skoliose.dk

 

 

 

 

 

 

Henriette Schultz Hansen
Næstformand

Henriette fik som 12-årig konstateret skoliose og gik med et Boston-korset i 1½ år. Hun blev opereret som 20-årig. Hun har det i dag rigtig godt, og holder smerter på et minimum ved hjælp af træning og Kranio-Sakral-Terapi.
Henriette er også med i bladudvalget.

9000 Aalborg
henriette@skoliose.dk

Thyge Nygaard-Larsen
Sekretær

Thyge har en ubehandlet Scheuermann og en ryg-opereret datter med skoliose i Boston korset-behandling.
Thyge er også kontaktperson til rygcaféerne.

7100 Vejle
thyge@skoliose.dk

Lone Vad Aagaard
Bestyrelsesmedlem

Lone har en datter på 17 år, der fik konstateret skoliose som 12-årig. Hun har brugt natkorset i 1½ år uden effekt. I 2016 fik hun et Cheneau, 23 timers, korset fra Gensingen i Tyskland og har efterfølgende også gået til holdtræning med Schroth-øvelser hos Scoliofys på Nørrebro og senere Risskov Fysioterapi i Aarhus. I 2018 var hun udvokset og har ikke brugt korset siden da.
Lone er med i bladudvalget.

8210 Aarhus V
lone@skoliose.dk

Rikke Elvin Baungaard
1. suppleant

Rikke er mor til en datter på nu 14 år. Hun har været i behandling med natkorset i ca. 1,5 år og blev opereret første gang i 2014. Hun har haft magnetstænger og blev i august 2017 opereret for forhåbentlig sidste gang og stivgjort.

8700 Horsens
rikke@skoliose.dk

Ingelise Koppel
2. suppleant

Lises s-formede skoliose blev opdaget, da hun var 18 år. Hun er ikke opereret, og nu er begge Cobb-vinkler ca. 60 grader. Lise har haft to gode fødsler, og hun har haft mange idrætstimer i folkeskolen.
Lise er koordinator for Voksen Weekend.

8600 Silkeborg

ingelise@skoliose.dk