Ung weekend 2017

 

 

Ung Weekend 2017

Dette års Ung Weekend blev endnu engang afholdt på den hyggelige, internationale Brenderup Højskole på Fyn.

Fredag eftermiddag meldte de unge mennesker deres ankomst til weekenden. Det var nogle glade og spændte piger og en enkelt dreng, som Iben, Sanne og jeg (Lotte) tog i mod i døren til ’traileren’, hvor vi skulle indlogeres. Solen skinnede, da forældrene til de unge mennesker vinkede ’på gensyn’ og kørte igen.
De unge fandt hurtigt deres værelser og hilste på deres værelseskammerater – for mange var det et glædeligt gensyn fra sidste års Ung Weekend, og for andre var det et møde med nye skoliose-venner. Da alle 15 unge var vel ankommet, var snakken allerede godt i gang, og aftenen gik med at lære hinanden bedre at kende – spise aftensmad, snakke, grine, spille spil, spise snoller og ja, snakke lidt mere…

Lørdag morgen startede vi med Gnags-sangen ”Den Dejligste Morgen”, da vi samledes til fælles morgenmotion og øvelser, som Sanne arrangerede. Vi lavede øvelser, der var gode til vores forskellige rygge og sluttede af med at slappe helt af og massere hinanden på ryggen med små bolde.
Resten af dagen stod på en god, lang gåtur til stranden i det dejlige solskinsvejr for dem, der havde lyst, og efterfølgende havde vi et kreativt værksted, hvor Iben havde sørget for, at vi alle kunne lave fine, tynde perlearmbånd i forskellige farver og male på sten. Det var et stort hit hos de unge, som kunne tage gode minder fra weekenden med sig hjem.
Senere på eftermiddagen rendte nogle af pigerne i gymnastiksalen og spillede basketball og lyttede til musik. Christina og Michael, som var kommet til middag, havde taget lidt forskelligt med, så der kunne tændes op i bålet om aftenen. Der blev grillet skumfiduser og sunget på livet løs til lyden fra ukulele guitar. Endnu en hyggelig aften gik på hæld…

Søndagen startede med fælles morgenmotion og dans efterfulgt af en række fællesbilleder, eller fotosessioner, om man vil. Hen på formiddagen blev det tid til, at de unge skulle pakke sammen, og efter frokosten kom forældrene og drak kaffe, spiste kage og snakkede, mens flere af de unge var ude at nyde det gode vejr og det sidste af hinandens selskab, inden weekenden var ovre.

Vi håber, I har haft en rigtig god weekend og fået nogle gode, nye, skoliose-venskaber! Det var en fornøjelse, at være sammen med jer. Vi ses til næste år.

Kærlig hilsen og på vegne af bestyrelsen i DSF, Lotte Pedersen.