Teen Weekend    TILMELD HER 

Fredag 26.8. kl. 16.30 til søndag 28.8.2022 kl. 13.00.

Dansk Skoliose Forening inviterer til årets Teen Weekend for vores unge medlemmer i alderen 12-18 år.

Vi oplever, at det er i denne aldersgruppe rigtig mange for konstateret ryglidelsen skoliose eller scheuermann. I teenage-årene sker der i forvejen mange forandringer i de fleste unges liv, hvorfor en diagnose som Skoliose og Scheuermann kan betyde en rigtig stor omvæltning og kan påvirke det unge menneske både fysisk og psykisk.

Derfor finder vi det som forening rigtig vigtigt, at de unge kan mødes med andre ligesindede for at spejle sig i andre, der kan relatere til de problemstillinger, smerter eller bekymringer man nu engang må have.

Derudover oplever vi, at en weekend i fælleskab med andre, der er i samme båd som en selv, er gavnligt i forhold til at få svar på eventuelle spørgsmål man må have, som forældre ikke kan svare på, og så knyttes der nogle stærke bånd på kryds og tværs af de unge, da er helt unikt fælleskab opstår.

Weekenden består bl.a. af kreative aktiviteter, åbne dialoger om hinandens situationer, erfaringsudvekslinger, morgengymnastik, boldspil og brætspil og gåture ved havet.

Weekenden finder sted på Brenderup Højskole på Fyn. Medlemmer af bestyrelsen vil være til stede samt højskolens personale.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 1. juli 2022.

Arrangementet har en egenbetaling på 400 kr. der inkluderer 2 overnatninger, forplejning og alle aktiviteter.

Vi glæder os til en hyggelig weekend.