Vel mødt til vores Arrangementer

Status vedrørende Coronavirus/COVID-19

På grund af coronavirus/COVID-19 er vi desværre nødsaget til at aflyse vores konference og generalforsamling, som jo var planlagt til lørdag den 13. juni 2020.

Der er stadig begrænsninger med hensyn til forsamlingers størrelse, og derfor må vi træffe beslutningen nu. Derudover ønsker vi ikke at udsætte vores deltagere for en unødvendig smitterisiko.

Det er med blødende hjerte, at vi aflyser konferencen, da vi havde to gode foredragsholdere, nemlig læge Simon Skov fra Aarhus Universitetshospital og læge og Schroth Best Practice-udvikler Hans-Rudolf Weiss fra Tyskland. Vi håber på, at vi kan gennemføre konferencen og generalforsamlingen til efteråret, og at det kan lykkes at få nye aftaler med foredragsholderne på plads.

Godkendelse af regnskabet for 2019
Vi bliver muligvis nødt til at bede jer godkende foreningens regnskab via mail, da vi skal bruge det godkendte regnskab, når vi søger om midler til foreningen. Såfremt vi får brug for det, vil vi sende jer en mail med det endelige regnskab og bede jer svare tilbage med en godkendelse/evt. spørgsmål til regnskabet.

Vi sætter stor pris på jeres støtte til foreningen og glæder os til at kunne mødes med jer igen.
Vores telefon er stadig åben, og I kan skrive til os via kontaktformularen.

Slutteligt kan vi fortælle, at vi arbejder på at afholde online-rygcaféer, og vi vil glæde os til at møde mange af jer der!

Rygcaféer – rundt i Danmark

Hvert forår og efterår afholder Dansk Skoliose Forening fire rygcaféer rundt om i landet. Rygcaféerne er for alle med skoliose og Morbus Scheuermann og deres pårørende.

Der afholdes rygcaféer i flere byer på forskellige tidspunkter. Se hvornår der afholdes en rygcafé i dit nærområde…

Konference & Generalforsamling

I juni afholder Dansk Skoliose Forening den årlige konference og generalforsamling. Her møde vi rigtig mange af jer og sætter fokus på skoliose og Morbus Scheuermann…

Dato: Lørdag den 13. juni 2020
Sted: Hotel Hedegaarden i Vejle

OBS! Følg med på hjemmesiden – Der kommer snart mere information om arrangementet. 

Teen Weekend

Dansk Skoliose Forening arrangerer hvert år Teen Weekend for unge i alderen 12-18 år. I teenage-årene sker der i forvejen mange forandringer i de fleste unges liv, hvorfor en diagnose som Skoliose og Scheuermann kan betyde en rigtig stor omvæltning og kan påvirke det unge menneske både fysisk og psykisk.

Formålet med arrangementet er, at de unge kan hygge sig med andre ligesindede piger og drenge trods en ryg, der nogle gange driller…

 

OBS! Følg med på hjemmesiden – Der kommer snart mere information om arrangementet.

 

Ung Weekend

Efter stor efterspørgsel fra vores medlemmer afholder Dansk Skoliose Forening for første gang Ung Weekend for deltagere i alderen 19-25 år.

Formålet med weekender er at unge mennesker kan mødes i helt uformelle rammer og dele erfaringer med hinanden samt sparre om mange af livets store og små spørgsmål, der kan fylde, når der nogle gange skal tages ekstra højde for en ryg, der ikke er som alle andres…

OBS! Følg med på hjemmesiden – Der kommer snart mere information om arrangementet.

Voksen Weekend

Dansk Skoliose Forening inviterer hvert andet år til Voksen Weekend, hvor foreningens voksne i alderen 25+ hygger sig og udveklser erfaringer og viden om deres skoliose og Morbus Scheuermann.

Vi lytter til hinandens historier, nyder stedets gode forplejning og går ture i den dejlige natur…

Dato: Afholdes næste gang i 2021.

Familie Weekend

Dansk Skoliose Forening afholder en Familie Weekend hvert andet år. Familie Weekenden er for familier med børn op til 12 år, der har skoliose.

Formålet med arrangementet er, at børnene kan hygge sig med andre ligesindede trods en ryg, der nogle gange driller. Desuden får forældrene mulighed for at netværke og dele erfaringer omkring skoliose…

Dato: Afholdes næste gang i 2021.