Teen Weekend

Hvert år arrangerer Dansk Skoliose Forening Teen Weekend for vores unge medlemmer i alderen 12-18 år.

Vi oplever, at det er i denne aldersgruppe rigtig mange får konstateret ryglidelsen skoliose eller Scheuermann, hvilket kan betyde en rigtig stor omvæltning for det unge menneske både fysisk og psykisk.

Derfor finder vi det som forening rigtig vigtigt, at de unge kan mødes med andre ligesindede for at spejle sig i andre, der kan relatere til de problemstillinger, smerter eller bekymringer, man nu engang må have.

Weekenden giver mulighed for bl.a. kreative aktiviteter, åbne dialoger om hinandens situationer, erfaringsudvekslinger, morgengymnastik, svømning, bowling og gåture.

img 3331

Her udtalelser fra 12 teens som var med til teen weekend 2022. 

1) Det har været hyggeligt at være her og møde alle de andre. Jeg håber at de gør det flere gange om året. Det er det bedste der er sket i år.

2) Weekenden har været super hygge med meget god snak om vores skoliose historier. Aktiviteterne har været gode og alle der har været med, var rigtig søde. Jeg har nydt det og kommer sikkert igen til næste år.

3) Jeg synes det har været hyggeligt at være sammen med alle de søde mennesker og jeg tror jeg kommer næste år.

4) Det var fedt at vi gerne måtte være med til karaoke med højskolens elever om aftenen. Morgenmaden var den bedste, boller med hjemmelavet nutella.

5) Ønsker om teen weekend mindst 2 gange om året. Det har været hyggeligt at møde en masse skønne mennesker, der er i samme båd som sig selv, så man kunne snakke og relatere til de andres historier og få nogle gode råd og dele sine bekymringer. Glæder mig til næste år. (Pige 15 år)

6) Ønske om teen weekend 2 gange årligt. Det har været mega hyggeligt, dejligt at møde andre i samme båd. Der har været nogle gode ting på programmet. Det har været inspirerende at møde andre og høre deres historier. Det har været sjovt at sove sammen. Jeg glæder mig til næste år. (pige 16 år)

7) Det har været hyggeligt. Vi har haft frihed. Intet bestemt tidspunkt vi skal sove. Det var sjovt. Ville ønske det var 2 gange om året – eller mere. Ellers var alt godt.

8) Ønske om mindst 2 gange om året. Det har været sjovt og hyggeligt at møde nogle piger og en dreng med skæv ryg.

9) Ønske om mindst 2 gange om året. Det har været rigtig hyggeligt at være sammen med andre som har det samme, som man selv har og høre andres råd og dele sine egne historier. Dejligt med morgengymnastik. Glæder mig til næste år.

10) Det har været godt og hyggeligt og det har været rart at være sammen med nogen, der har prøvet det samme, som har kunne relatere til det samme. Men jeg synes at det skal være to gange om året. (pige 15 år)

11) Det har været rigtig rart og hyggeligt at være sammen med andre unge som har skoliose. Kan virkelig godt anbefale at tage af sted. Kommer helt sikkert også med næste år. Kan godt holde teen weekend to gange om året.

12) Gode ting: Ingen tidspunkt vi skal sove. Sover alle samme i værelse + super hygge. Kan have fritid væk fra værelser + voksne. Aktiviteterne.

Ting der kan blive bedre: 3 gange om året i stedet for 1. Blive senere ude på højskolen (efter kl. 24)