Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Dansk Skoliose Forening

Betaling

Dansk Skoliose Forening modtager online betalinger med Dankort/VISA-Dankort, VISA, og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når medlemskabet er bekræftet. Ved køb af medlemskab oprettes der automatisk en abonnementsbetaling. Medlemskab med abonnementsbetaling forudsætter et gyldigt betalingskort. Ved tilmelding til arrangementer opkræves betaling automatisk ved tilmelding.

Alle beløb er inkl. moms og prissat efter følgende valuta: Danske kroner (DKK).

Onlinebetalingen er formidlet af EasyMe ApS, der benytter en sikker og godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine data er sikret og ikke kan aflæses af udefrakommende.

Kvittering
Når vi har registeret din betaling for enten medlemskab eller et arrangement, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering. Modtager du ikke en mail med kvittering se i spam. Ellers kontakt os på https://skoliose.dk/kontakt/

Abonnementsbetingelser
Ved en abonnementsbetaling fornys dit medlemskab automatisk årligt. Ved oprettelse til abonnementsordningen hos Dansk Skoliose Forening accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Dansk Skoliose Forening automatisk trækker betalingen fra dit betalingskort.
Hver gang der trækkes et nyt beløb på det kortnummer, du har registeret, vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

Fornyelse og sletning af kortnummer
Ved ændret kortnummer eller anden fejl med dit betalingskort vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne gennemføres. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.
I mailen med kvittering fra betalingen er der direkte link, hvorpå du kan opdatere dine kortoplysninger, hvis kortet er udløbet, eller du af en anden årsag har fået et nyt kort.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb. Skulle du fortryde, kontakt da Dansk Skoliose Forening. Hvis du fortryder et køb, tilbagebetaler Dansk Skoliose Forening beløbet, du har betalt. Der er ikke fortrydelsesret på pengegaver (donationer).

Opsigelse af medlemskab
Som medlem af Dansk Skoliose Forening kan du altid melde dig ud af foreningen. Dette skal ske ved skriftlig henvendelse til foreningen. Opsigelse af medlemskabet skal ske senest 1 måned før udløb. Kontakt Dansk Skoliose Forening for opsigelse af medlemskab.