Dansk skoliose Forenings handelsbetingelser

Betingelser og levering 

Når du tilmelder dig et af Dansk Skoliose Forenings arrangementer, siger du samtidig ja til vores købs- og betalingsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at læse dem grundigt igennem.

Alle priser er i danske kroner. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger, se mere under Persondatapolitik.

Du modtager en kvittering over mail for hvert online-køb.

BANKKORT
Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Betalingen håndteres af QuickPay, da . Vi har ingen adgang til dine kortinformationer. 
Hos Dansk Skoliose Forening bruger vi en sikkerhedsstandard som hedder 3D-Secure. Det er en sikkerhedsstandard, som blev udviklet af VISA og Mastercard for at sikre en sikker betaling over nettet. Alle oplysninger er krypteret med en SSL kryptering, så ingen uvedkommende har adgang til dine oplysninger. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og anses som en meget sikker løsning.

Får du nyt kort, må dine betalingsoplysninger oprettes på ny.

ONLINE TILMELDING
Tilmelding til Dansk Skoliose Forenings arrangementer samt indmeldelse foregår online på hjemmesiden. Din tilmelding til et givent arrangement er bindende, og pengene refunderes ikke.

Online betaling
Din betaling kan foregå med Visa/Dankort, Dankort, MobilePay, Apple Pay eller Mastercard.

Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger.

Vi sender en faktura via e-mail som bekræftelse på dit køb.

NYHEDSBREV
Når du bliver medlem af Dansk Skoliose Forening, siger du automatisk ja til at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid frit afmelde nyhedsbrevet.

 

FIRMAOPLYSNINGER
Dansk Skoliose Forening
Kastetvej 14, 1. th
9000  Aalborg
Tel. 2228 5992
www.skoliose.dk

CVR/SE-nr: 34407851

©  Alle rettigheder er forbeholdt Dansk Skoliose Forening.