Bestyrelsen

Mød Dansk Skoliose Forenings bestyrelse

Camilla_Næstformand

Camilla Christensen

Formand
Camilla har selv skoliose. Hun blev behandlet med korset, da hun var 15-18 år, og derefter afsluttet i offentligt regi. Efter tiltagende rygsmerter blev hun som 46-årig opereret for skoliose. Hun har to voksne døtre, som også har skoliose. Camilla kom med i bestyrelsen i 2020.
Bor i 9400 Nørresundby.
Morten Bestyrelsesmedlem

Morten H. Kjær

Næstformand
Morten blev opereret for skoliose som 14-årig. Morten har efterfølgende fået en diskusprolaps. Han holder sin ryg ved lige med gåture og svømning. Morten kom med i bestyrelsen i 2021. Bor i 8382 Hinnerup.
Tina Kasserer

Tina Vorgod Andresen

Kasserer
Tina er frivillig i Dansk Skoliose Forening, da hun har en datter, der har skoliose. Skoliosen blev opdaget, da hun var 1 år. Hun er i dag i korsetbehandling. Tina kom med i bestyrelsen i 2017.
Bor i 7000 Fredericia.
Karen_Sekretær

Karen Ramsgaard

Sekretær
Karen har skoliose og er ikke opereret. Hun har stor gavn af at træne efter Schroth Best Practice-metoden. Karen kom med i bestyrelsen i 2016. Bor i 9260 Gistrup
sophia dsf

Sophia Gittins

Bestyrelsesmedlem
Sophia har skoliose og har været i korset fra Tyskland, som har forhøjet hendes livskvalitet og hun går til Schroth Best Practice hos fysioterapeut. Sophia kom med i bestyrelsen i 2022. Bor i 8410 Rønde.
John 1.suppleant

John A. Grønholdt

Bestyrelsesmedlem
John har to teenagedøtre med skoliose og har derfor valgt at engagere sig i foreningens arbejde. John kom med i bestyrelsen i 2021.
Bor i 5440 Ullerslev.
img 2821

Inge sylvestersen

Bestyrelsesmedlem
Inge er ny i bestyrelsen, valgt ind i juni 2023. Hun har skoliose, og den blev opdaget i de tidlige teenageår. Inge er blevet opereret som voksen. Hun bor i 9310 Vodskov.
helle dsf

Helle Gittins

1. Suppleant
Helle har en datter med skoliose. Hun har været i Gensingen korset fra Tyskland, indtil hun var udvokset. Det har forbedret hendes livskvalitet rigtig meget. Går desuden hos Schroth Best Practice hos fysioterapuet.
Helle blev valgt til suppleant i 2022. Bor i 8410 Rønde
img 5817

Inge Birgit Stern

2. Suppleant
Inge Birgit er ny i bestyrelsen, valgt ind i juni 2023. Mere info på vej.

Frivillige

Mød Dansk Skoliose Forenings frivillige

Dansk skoliose forening fav

Maria Holm

Frivillig
img 3329

Anna Baungaard

Frivillig

Interesseret i at bidrage med dit bestyrelsesarbejde?

Bestyrelsen er altid på udkig efter nye, frivillige kræfter, der kan bidrage til foreningens arbejde om at øge kendskabet til skoliose og skabe rum og netværk for vores medlemmer. Vi hører gerne fra dig, hvis du er interesseret i at høre mere om bestyrelsesarbejdet i Dansk Skoliose Forening.