Ung Weekend

Efter stor efterspørgsel fra vores medlemmer afholder Dansk Skoliose Forening for første gang Ung Weekend for deltagere i alderen 19-30 år.

Formålet med weekenden er at unge mennesker kan mødes i helt uformelle rammer og dele erfaringer med hinanden samt sparre om mange af livets store og små spørgsmål, der kan fylde, når der nogle gange skal tages ekstra højde for en ryg, der ikke er som alle andres.

 

Weekenden vil blive afholdt i Nybæk Mølle lige udenfor Brenderup på Fyn. Bestyrelsen for Dansk Skoliose Forening vil udlevere madvarer, opskrifter, drikkevarer og andre remedier til weekenden, hvorefter deltagerne selv skal samarbejde om at lave maden weekenden ud. Foreningen vil lave et forslag til et program for weekenden bestående af bl.a. fysiske aktiviteter, spil, gåture, men i sidste ende vil programmet afhænge af deltagernes input og ønsker.

Samme weekend afholder Dansk Skoliose Forening Teen Weekend på Brenderup Højskole, hvor medlemmer af bestyrelsen vil være hele weekenden. Deltagerne på Ung Weekend vil således få besøg af bestyrelsen med jævne mellemrum weekenden igennem. 

Retningslinjer for Corona/COVID-19

Dansk Skoliose Forening tager forskellige hensyn i forhold til retningslinjerne for Corona/COVID-19. Dette betyder, at deltagerantallet er begrænset til 12 personer, så vi kan sikre god afstand i huset. Der kan også kun være 2 personer på hvert værelse. Foreningen stiller håndsprit til rådighed og opfordrer alle deltagere til god håndhygiejne. Deltagelse i arrangementet sker på eget ansvar.

Er du i risikogruppen, opfordrer foreningen til, at du venter med at deltage til næste år. Er du eller en nær pårørende det mindste syg på afrejsedagen, skal du melde afbud til arrangementet. Vi gør opmærksom på, at såfremt en deltager bliver syg under arrangementet, så forventer vi, at deltageren med det samme tager hjem.

Ung Weekend 2020

Dato: 4. september 2020 – 6. september 2020

Sted: Nybæk Mølle (Fyn)
Fuglemosegyden 15
5592  Ejby, Fyn

Pris: 400,- kr.
Arrangementet inkluderer 2 overnatninger, forplejning samt alle aktiviteter.

Tilmeldingsfrist: 20. august 2020
Der er plads til 12 unge på arrangementet, og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se jer.

Skriv til Dansk Skoliose Forening

 

14 + 12 =

Mails med personlige informationer

Indeholder din henvendelse personlige oplysninger, så skriv til os via vores Sikker Mail. 
Når du benytter Dansk Skoliose Forenings Sikker Mail, beskytter vi dine personlige data.

Indeholder din mail ikke personlige informationer, beder vi dig benytte den almindelige kontaktformular ovenfor.