Ung Weekend

Efter stor efterspørgsel fra vores medlemmer afholder Dansk Skoliose Forening for første gang Ung Weekend for deltagere i alderen 19-25 år.

Formålet med weekender er at unge mennesker kan mødes i helt uformelle rammer og dele erfaringer med hinanden samt sparre om mange af livets store og små spørgsmål, der kan fylde, når der nogle gange skal tages ekstra højde for en ryg, der ikke er som alle andres.

Weekenden vil blive afholdt i et sommerhus lige udenfor Brenderup på Fyn. Bestyrelsen af Dansk Skoliose Forening vil udlevere madvarer, opskrifter, drikkevarer og andre remedier til weekenden, hvorefter deltagerne selv skal samarbejde om at lave maden weekenden ud. Foreningen vil lave et forslag til et program for weekenden bestående af bl.a. fysiske aktiviteter, spil, gåture, men i sidste ende vil programmet afhænge af deltagernes input og ønsker.

Samme Weekend afholder Dansk Skoliose Forening Teen Weekend på Brenderup Højskole, hvor medlemmer af bestyrelsen vil være hele weekenden. Deltagerne på Ung Weekend vil således få besøg af bestyrelsen med jævne mellemrum weekenden ud.

 

Vi glæder os og håber at arrangementet vil blive en succes.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Dansk Skoliose Forening